TRAININGEN

Kies je eigen moment en creëer in je eigen tempo jouw storybrand. 
In 10 online video's creëer je stap voor stap jouw kick ass storybrand!
Aan het eind heb je een sterk verhaal dat 100% bij jouw merk past, waar jij energie van krijgt en dat jij met heel veel passie kan overbrengen op jouw ideale klant, in woord en in beeld. Je weet hoe je je social media gaat inrichten, hoe je gaat communiceren met jouw klanten en wie jouw ideale klant is. Go for it! 

Op deze heerlijk verzorgde dag op een mooie locatie in het bos, met toffe ondernemers, ga je full focus aan het werk om jouw storybrand neer te zetten. Onder begeleiding van MAISAMOR krijg je een praktisch framework, opdrachten, en kijken we kritisch met elkaar naar de behaalde resultaten. Een dag waarna je niet alleen met een lach naar buiten komt, maar ook met zoveel energie en een duidelijk stappenplan waar je mee aan de slag kan om jouw ideale klant omver te blazen met jouw merk!

Een VIP dag, waarin we samen op een toffe locatie werken aan jouw storybrand. Vol aandacht en focus alleen voor jouw merk. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een duidelijk plan en weet je hoe je jouw merk neer kan zetten als een huis dat niemand meer omver blaast!