Hi!

This is me, Nadine van Kleef. 46 jaar jong en met mijn gezin woonachtig op het platteland, waar ik lekker veel ruimte heb.
Opgegroeid in het gezellige brabant, gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en nu verhuisd naar het oosten van het land, tussen Doetinchem en Arnhem, dus steden op fijne afstand. Tijdens het wandelen in het bos hier om de hoek, of als ik naar buiten kijk over de landerijen, kom ik tot heel veel ideeën en inspiratie. Hoofd leeg en alles stroomt. 

Al jaren begeleid ik als grafisch ontwerper bedrijven bij het vinden van een goede huisstijl, liever identiteit genoemd.
Tevens geef ik al 20 jaar les in branding, conceptontwikkeling en (media)vormgeving.

Een jaar geleden wist ik het. Deze elementen wil ik combineren voor ondernemers. 
In een prachtig hotel, midden in het bos, ga ik een toffe groep ondernemers begeleiden om een sterk merk neer te zetten,
in woord en beeld. Vanuit storytelling. Een dag full focus op jouw merk, samen met andere ondernemers. Je krijgt opdrachten, voorbeelden en wordt intensief begeleid door mij. Je gaat niet naar huis voor het resultaat is behaald!

Er is na de lunch ruimte voor een wandeling in het bos, waarbij je wel een kleine opdracht mee krijgt om de tijd optimaal te benutten. Ik stuiter van energie om jou te helpen omdat ik weet dat als je het juiste merkverhaal vertelt, alles SPOT ON is en je helemaal los gaat in alles wat je doet en daar megaveel plezier aan beleeft. En dat willen we allemaal toch? En als je dit gaat doen, zal je zien dat jouw ideale klant jou ook vindt en niet meer loslaat!

Jouw STORY. De reden waarom mensen je gaan volgen, je blijven volgen en alles van je willen hebben.
Een verhaal waarmee jij je doelgroep meeneemt in jouw unieke BRAND. Als dat verhaal er is,
help ik je verder met een vette slogan en met de strategie hoe je dit verhaal nou vertaalt in woord en in beeld. 


Zie ik je snel?

Nadine